Ramsängar

Svensk design när den är som skönast

Välj den ramsäng som passar just dig

Det finns många riktigt bra och viktiga anledningar till att köpa en säng från oss på Viking Beds. Eftersom vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen bör det inte finnas någon som helst tvekan om att det är viktigaste möbeln i våra hem. En bra säng av finaste materialval är en investering som ska hålla i många år framöver.

Birka Ram Plus

Med Birka får du sängar som anpassar sig optimalt efter din kropp, men inte har ett pris därefter. Varje modell i Birka-serien ger dig en individuell tryck- avlastning för din anatomis alla sju zoner. Det gör att du kan njuta av maximal komfort vare sig du sover på rygg, sidan eller magen. Birka är också den av våra sängar som ger dig störst valfrihet när det gäller sängtyper och färger.

VIKING BEDS BIRKA RAM PLUS COMO 5 BEIGE BMK

BJÖRKÖ Ram Plus

Vår mellanmodell som kombinerar god komfort med en prisnivå som tilltalar många. Här hittar du till en riktigt bra säng med två lagerpocketresårer. Fem zoner med konvexa resårer gör att resårerna är anpassade efter axlar, midja, höfter, tår och fötter, en zonindelning som gör Björkö till en perfekt säng för dig med lite bredare midja och höft. Består av en 3-zonad pocketresår i botten för en ännu skönare komfort.

VIKING BEDS SIRIUS RAM PLUS TAILOR 27 BMK

Valhall Ram Plus

Valhall har ett lager pocketresårer av högkvalitet på toppen, indelad i tre zoner som följer överkroppens, midjans och benens tyngd och form. Just tre zoner gör Valhall Ram Plus till ett bra alternativ för dig med kraftiga eller ömma axlar. Består av en 3-zonad pocketresår i underkärnan för en extra skön komfort. Välj mellan fyra tyger i 11 olika färger.

VIKING BEDS SIRIUS RAM PLUS TAILOR 2 BMK

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.