Continentalsängar

Svensk design när den är som skönast

Välj den Kontinentalsäng som passar just dig

Det finns många riktigt bra och viktiga anledningar till att köpa en säng från oss på Viking Beds. Eftersom vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen bör det inte finnas någon som helst tvekan om att det är viktigaste möbeln i våra hem. En bra säng av finaste materialval är en investering som ska hålla i många år framöver. 

Exclusive

Vår mest exklusiva säng, kompromisslös i sin utformning och med underbar komfort. Sängen mäter hela 55 cm på höjden och är uppbyggt av pocketresårer i fyra olika lager. Det översta resårlagret består av individuella X-pocketresårer med oslagbart mjuk följsamhet. Resårmadrassen har sju zoner som följer din kropp till fulländning, samt latexstoppning för extra komfort. Resårmadrassens kassett är gjord i ett stycke – men går naturligtvis att få med olika fasthet på vänster respektive höger sida.

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

Royal

Royal har pocketresårer i fyra nivaåer. På madrassen ligger du skönt på en stoppning av latex. Royals övre madrass är en hel kassett, byggd i ett stycke, där du kan få olika fasthetsnivåer på respektive liggplats. Med Royal ges du verkligen friheten att genom olika modeller och färger hitta en design som passar ditt sovrum. Naturligtvis har Royal ett avancerat 7-zonsystem som tillsammans med de båda undre resårens 3 zoner ger dig den bästa tryckavlastningen och skönaste sömnen.

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

Birka

Med Birka får du sängar som anpassar sig optimalt efter din kropp, men inte har ett pris därefter. Varje modell i Birka-serien ger dig en individuell tryckavlastning för din anatomis alla sju zoner. Det gör att du kan njuta av maximal komfort vare sig du sover på rygg, sidan eller magen. Birka är också den av våra sängar som ger dig störst valfrihet när det gäller sängtyper och färger.

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL TAILOR 1 BMK

Sirius

Detta är vår mellanmodell som kombinerar god komfort med en tilltalande prisnivå. Hår har du en riktigt bra ställbar säng med två lager pocketresårer. Fem zoner gör att resårerna är anpassade efter axlar, midja, höfter, lår och fötter. Perfekt säng för dig med lite bredare midja och höft. Sirius kan fås som ram, continental och ställbar i 11 olika färger.

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL TAILOR 27 BMK

Valhall

Valhall är verkligen en säng som ger ett bra stöd hela vägen och upplevs samtidigt som följsam med bra komfort. Valhall är mjukare vid axeln och har mer stöd för höften. Dubbla lager 3-zonad pocket som med den mjuka Premium bäddmadrassen närmast kroppen ger en välbehaglig kom- fort. Hög underbädd med kraftigare träram och dubbla pocketlager ger en stabilare säng med minimal rörelse. 

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL TAILOR 2 BMK

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.