Continentalsängar

Svensk design när den är som skönast

Välj den Continentalsäng som passar just dig

Det finns många riktigt bra och viktiga anledningar till att köpa en säng från oss på Viking Beds. Eftersom vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen bör det inte finnas någon som helst tvekan om att det är viktigaste möbeln i våra hem. En bra säng av finaste materialval är en investering som ska hålla i många år framöver. 

ADELSÖ Tärnsjö edition

Adelsö Tärnsjö Edition har pocketresårer i tre lager. På madrassen ligger du skönt på en stoppning av latex. Detta är Vikings senaste toppmodell i en limiterad utgåva. Sängen tillverkas i 99st numrerade exemplar och sängen har en numrering på madrassen. Sängen finns i ett exklusivt utförande med linnetyg, underbäddar med läderbård och läderklädda sängben från Tärnsjö Garveri. En säng som både till utseendet och komforten måste upplevas!

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

BIRKA

Med Birka får du sängar som anpassar sig optimalt efter din kropp, men inte har ett pris därefter. Varje modell i Birka-serien ger dig en individuell tryckavlastning för din anatomis alla sju zoner. Det gör att du kan njuta av maximal komfort vare sig du sover på rygg, sidan eller magen. Birka är också den av våra sängar som ger dig störst valfrihet när det gäller sängtyper och färger.

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

BJÖRKÖ

Björkö är en ny sängserie hos Viking. Resårsystemet är 5 zoner och uppbyggt av konvexa, förspända pocketresårer närmast kroppen. Genom de unikt utformade pocketresårerna, blir varje enskild resår en egen zon, som oberoende av de andra, ger kroppen maximalt stöd och följsamhet. I kombination med 3 zon pocketresår i det undre lagret ger det kroppen maximalt stöd och följsamhet. 

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

EKERÖ

NYHET 2023! Ekerö är en säng som ger ett bra stöd hela vägen och upplevs samtidigt som följsam med bra komfort. Sängen är mjukare vid axeln och har mer stöd för höften. Dubbla lager pocket med 5 zoner närmast kroppen ger en behaglig komfort. Underbädden har en kraftig träram av FSC-märkt gran och dubbla pocketlager ger en stabilare säng med minimal rörelse. 

VIKING BEDS EXCLUSIVE CONTINENTAL COMO 17 BMK

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.