Ställbara sängar

Svensk design när den är som skönast

Välj den ställbara säng som passar just dig

Det finns många riktigt bra och viktiga anledningar till att köpa en säng från oss på Viking Beds. Eftersom vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen bör det inte finnas någon som helst tvekan om att det är viktigaste möbeln i våra hem. En bra säng av finaste materialval är en investering som ska hålla i många år framöver. 

birka DuoFlex 3

Birka DuoFlex 3 har 7 zoner. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov –  3 motorer. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar, nackmotorn gör det möjligt av ställa in även nackens position.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

Birka DuoFlex

Birka DuoFlex har 7 zoner. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov – 2 motorer. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS AMALFI 17 BMK

björkö Duoflex

Björkö har 5 zoner med konvex fjäder. Passar bra till dig som sover på rygg eller sidan. Sängen har två motorer och en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

ekerö Duoflex

Sängen har pocketresårer i två lager och på resårmadrassen ligger du komfortabelt på en stoppning av polyeter. Madrassen har fem zoner som ger sängen skön följsamhet, den avlastar höfter och axlar men ger samtidigt stöd till svank och midja. Passar bra till dig som sover på rygg eller sidan. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar. Sängen har en kraftig FSC-märkt träram av svensk gran och dubbla pocketlager ger en stabil säng med minimal rörelse. Sängen har hög finish och finns i fyra tygstrukturer och elva olika färger.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.