Bäddmadrasser

Svensk design när den är som skönast

Välj bäddmadrass för bästa möjliga sömn

Det är viktigt att sova i en säng som är anpassad just för dig och dina behov. Bäddmadrassen är en stor del av sängen och gör mycket för sängens känsla.

SuperSoft & Supersoft Flex

Supersoft innehåller en kärna av högelastisk supersoft polyeter vilket ger ett mjukt och behagligt liggläge. Komfortlagret är av luftig 4-kanals spiralkrusad polyesterfiber som effektivt kanaliserar bort fukt och värme och omsluten av lyxig bomullsstretch. Svensktillverkad i Ekenässjön vid vår fabrik. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar. Då är det en slits uppe och nere som skapar komfort och flexibilitet. Säljs endast i vitt. Pikerad.

Tvättas endast med skumtvätt. Använd med fördel ett av våra bäddmadrasskydd för att förlänga bäddmadrassens livslängd.

Pulse & Pulse Flex

2 cm 4-kanals spiralkrusad fibervadd på både översidan och på undersidan vilket kanaliserar bort fukt och värme. 3 cm högelastisk ventilerande Pulselatex, 65 kg/m³ med 50% naturlatex. Bra att veta: det kan vara ner mot 7% naturlatex i billigare bäddmadrasser. Bäddmadrassen har en skön ytmjukhet och behaglig känsla tack vare den lyxig bomullsstretchen närmast kroppen. Pulselatex har även goda ventilerande egenskaper. Den höga kvalitén gör även att den har en mycket bra livslängd och inte tappar spänsten. Tillverkas i vår fabrik i Ekenässjön. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar. Då är det en slits uppe och nere som skapar komfort och flexibilitet. Säljs endast i vitt. Pikerad.

Tvättas endast med skumtvätt. Använd med fördel ett av våra bäddmadrasskydd för att förlänga bäddmadrassens livslängd.

Talalay &
Talalay Flex

Talalay är en helt unik form av latex. Den har “cradle to cradle”-certifiering – en produktstandard inom cirkulär ekonomi, som belönar lösningar som har en positiv inverkan på människor och planeten.
Talalay-latex har helt unika egenskaper som ger ett bättre stöd, överlägsen ytmjukhet och en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-latexens unika egenskaper beror på materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur. Du får en optimerad tryckavlastning vilket minskar smärta i ben, leder och muskler. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn. 2 cm komfortlager av Quallofil® och Allerban® som leder bort överflödig kroppsvärme och motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier. Talalay består av 4 cm Talalay latexkärna, 41 kg/m³ och sammansättningen är 50% naturlatex, omsluten av lyxig bomullsstretch på liggytan. Säljs i vitt och med kuvertsömnad i sängens tygfärg. Pikerad.

Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar, både i vitt och med kuvertsömnad.

Talalay Wool &
Talalay wool Flex

Det bästa av två världar – högkvalitativ Talalay-latex och ren mjuk ull. Talalay är en helt unik form av latex. Den har “cradle to cradle”-certifiering – en produktstandard inom cirkulär ekonomi, som belönar lösningar som har en positiv inverkan på människor och planeten.

Talalay-latex har helt unika egenskaper som ger ett bättre stöd, överlägsen ytmjukhet och en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-latexens unika egenskaper beror på materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur. Du får en optimerad tryckavlastning vilket minskar smärta i ben, leder och muskler. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn. 2 cm komfortlager av ren mjuk ull som verkar som temperaturreglerare och leder bort överflödig kroppsvärme. Talalay består av 4 cm Talalay latexkärna, 41 kg/m³och sammansättningen är 50% naturlatex, omsluten av lyxig bomullsstretch på liggytan. Säljs i vitt och med kuvertsömnad i sängens tygfärg. Pikerad.

Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar, både i vitt och med kuvertsömnad.

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.