TOPMADRASSER

Svensk design, når det er bedst

VÆLG EN TOPMADRAS FOR DEN BEDST MULIGE SØVN

Det är viktigt att sova i en säng som är anpassad just för dig och dina behov. Bäddmadrassen är en stor del av sängen och gör mycket för sängens känsla.

SuperSoft & Supersoft Flex

Supersoft innehåller en kärna av högelastisk supersoft polyeter vilket ger ett mjukt och behagligt liggläge. Komfortlagret är av luftig 4-kanals spiralkrusad polyesterfiber som effektivt kanaliserar bort fukt och värme och omsluten av lyxig bomullsstretch. Svensktillverkad i Ekenässjön vid vår fabrik. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar. Då är det en slits uppe och nere som skapar komfort och flexibilitet. Säljs endast i vitt. Pikerad.

Bør kun rengøres med skumrens. Brug med fordel en af vores topmadrasbeskyttere for at forlænge topmadrassens levetid.

Pulse & Pulse Flex

2 cm 4-kanals spiralkrympet fibervat på både over- og underside, som kanaliserer fugt og varme væk. 3 cm højelastisk åndbar Pulselatex, 65 kg/m³ med 50% naturlatex. Godt at vide: det kan være ned til 7 % naturlatex i billigere sengemadrasser. Sengemadrassen har en dejlig overfladeblødhed og behagelig følelse takket være den luksuriøse bomuldsstræk tættest på kroppen. Pulselatex har også gode ventilationsegenskaber. Den høje kvalitet gør også, at den har en rigtig god levetid og ikke mister sin elasticitet. Fremstillet på vores fabrik i Ekenässjön. Fås også i Flex, til justerbare senge. Så er der en slids op og ned, der skaber komfort og fleksibilitet. Sælges kun i hvid.

Bør kun rengøres med skumrens. Brug med fordel en af vores topmadrasbeskyttere for at forlænge topmadrassens levetid.

Talalay &
Talalay Flex

Talalay är en helt unik form av latex. Den har “cradle to cradle”-certifiering – en produktstandard inom cirkulär ekonomi, som belönar lösningar som har en positiv inverkan på människor och planeten.
Talalay-latex har helt unika egenskaper som ger ett bättre stöd, överlägsen ytmjukhet och en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-latexens unika egenskaper beror på materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur. Du får en optimerad tryckavlastning vilket minskar smärta i ben, leder och muskler. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn. 2 cm komfortlager av Quallofil® och Allerban® som leder bort överflödig kroppsvärme och motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier. Talalay består av 4 cm Talalay latexkärna, 41 kg/m³ och sammansättningen är 50% naturlatex, omsluten av lyxig bomullsstretch på liggytan. Säljs i vitt och med kuvertsömnad i sängens tygfärg. Pikerad.

Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar, både i vitt och med kuvertsömnad.

Talalay Wool &
Talalay wool Flex

Det bästa av två världar – högkvalitativ Talalay-latex och ren mjuk ull. Talalay är en helt unik form av latex. Den har “cradle to cradle”-certifiering – en produktstandard inom cirkulär ekonomi, som belönar lösningar som har en positiv inverkan på människor och planeten.

Talalay-latex har helt unika egenskaper som ger ett bättre stöd, överlägsen ytmjukhet och en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-latexens unika egenskaper beror på materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur. Du får en optimerad tryckavlastning vilket minskar smärta i ben, leder och muskler. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn. 2 cm komfortlager av ren mjuk ull som verkar som temperaturreglerare och leder bort överflödig kroppsvärme. Talalay består av 4 cm Talalay latexkärna, 41 kg/m³och sammansättningen är 50% naturlatex, omsluten av lyxig bomullsstretch på liggytan. Säljs i vitt och med kuvertsömnad i sängens tygfärg. Pikerad.

Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar, både i vitt och med kuvertsömnad.

FIND FORHANDLERE

Du kan finde vores senge og tilbehør hos de fleste førende forhandlere i Norden, herunder Danmark