Ställbara sängar

Svensk design när den är som skönast

Välj den ställbara säng som passar just dig

Det finns många riktigt bra och viktiga anledningar till att köpa en säng från oss på Viking Beds. Eftersom vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen bör det inte finnas någon som helst tvekan om att det är viktigaste möbeln i våra hem. En bra säng av finaste materialval är en investering som ska hålla i många år framöver. 

Birka Flexplus

Birka FlexPlus har 7 zoner. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov – 2 motorer. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS AMALFI 17 BMK

Birka Multiflex

Birka MultiFlex har 7 zoner. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov, tre motorer. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar, reglera även nackstödet för extra komfort och avlastning.

Birka multiflex säng

birka flexplus 3

Birka FlexPlus 3 har 7 zoner. Sängen har en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov –  3 motorer. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar, nackmotorn gör det möjligt av ställa in även nackens position.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

björkö Duoflex

Björkö har 5 zoner med konvex fjäder. Passar bra till dig som sover på rygg eller sidan. Sängen har två motorer och en mjuk steglös reglering som gör att du kan ställa in sängen efter just dina behov. Höj fotändan och avlasta benen eller höj huvudändan för att avlasta spända axlar.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

Valhall Duoflex

Valhall är verkligen en säng som ger ett bra stöd hela vägen och upplevs samtidigt som följsam med bra komfort. Valhall är mjukare vid axeln och har mer stöd för höften. Hög underbädd med kraftigare träram och dubbla pocketlager ger en stabilare säng med minimal rörelse. Valhall har hög finish och finns i elva olika färger.

VIKING BEDS BIRKA FLEXPLUS TAILOR 2 BMK

Hitta återförsäljare

Våra sängar och tillbehör finner du hos flertalet ledande återförsäljare i Sverige.