Genuint hantverk

från Småländska Landsbro

Just nu är vi två generationer Söderberg som arbetar på Viking. Bygga sängar är vårt liv och vi gör det med stor yrkesstolthet. Att ligga i framkant när det gäller ny teknologi och modern design är en självklarhet för oss.

Varje säng är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. Därför lägger vi mycket tid och energi på att till exempel se hur nya typer av material kan kombineras med traditionellt hantverk. Att vi sedan är smålänningar med sunt förnuft i generna gör det självklart för oss att inte sälja våra sängar dyrare än nödvändigt. Allt detta har gjort att möbelhandlarna i Sverige, tre år i rad, utsett Viking till det bästa sängmärket på marknaden i en stor undersökning*. Utmärkelser vi så klart är glada och stolta över även om det viktigaste för oss är att du som kund sover gott.

* Svenska möbelundersökningen 2010, 2011 och 2012. Sentor Gruppen AS.

 Garanti

När man bygger, monterar och testar varje säng in i minsta detalj, ja då vågar man också lova att sängen håller. Därför lämnar vi på Viking 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott, samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar.

 

Rädda Barnen, Svensk Tillväxtindex

LIGGA I FRAMKANT

LIGGA I FRAMKANT

Att ligga i framkant när det gäller ny teknologi och modern design är en självklarhet för oss. För oss är varje säng resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen.