Viking Beds of Sweden AB, ett sängtillverkande företag i Landsbro med egen bäddmadrasstillverkning i Berga. Våra sängar har en modern design utanpå och genuint hantverk inuti. Omsättningen har de senaste 3 åren fördubblats och vi räknar med att innevarande år omsätta över 170 miljoner. Vår målsättning är att dubblera denna omsättning den närmaste treårsperioden. I dagsläget är vi 77 anställda.

 

Viking Beds of Sweden söker en inköpare

 

 

Arbetsbeskrivning
Som inköpare för Viking Beds erbjuds du en självständig roll. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att hantera ordrar från beställning till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att bevaka lagernivåer, planera och skapa inköpsordrar till leverantörer, bevaka orderbekräftelser, leveranshandlingar och administrera beställningspunktfunktioner, uppdatera artikelinformation avseende pris och ledtid med mera, på existerande artiklar. Ditt dagliga arbeta bedrivs i affärssystemet Jeeves och i de vanliga office programmen. I rollen ingår även att hantera reklamation, förhandla priser med de leverantörer som bolaget saknar avtalade priser. Vidare kommer du ha kontakt med kvalitetsavdelningen på bolaget avseende provning av material inför inköpsplanering samt inleverans.


Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för inköp och som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är resultatorienterad och gör vad som krävs för att bli framgångsrik i ditt arbete. Du är förtroendeingivande, pålitlig och avslappnad i ditt sätt att vara. Vidare är du öppen, social och tycker om att träffa nya människor. Du har förmågan att kommunicera på ett sätt som gör budskapet lätt att ta till sig, oavsett vem du har framför dig. För att lyckas så tror vi att du har jobbat som inköpare tidigare och att du har körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en organisation där tempot och utvecklingstakten är hög. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett modernt säng- och möbelföretag som präglas av stark kreativitet och eget ansvarstagande.

 

Kontaktperson
Du söker tjänsten genom att skicka in ansökan på adressen jobb@vikingbeds.se. Din ansökan vill vi ha senast 11/9.

Välkommen med din ansökan!