I senaste avsnittet av Sofias änglar byggdes två nya sovrum hos en familj i Ludvika

Viking Beds of Sweden tv-aktuella

Det händer mycket kring Viking Beds of Sweden just nu. Internt jobbar vi för högtryck med ett omfattande kvalitetssäkringssystem, vi levererar sängar som aldrig förr och nu är vi också aktuella i flera tv-serier. Senast i onsdags sändes det andra avsnittet av Sofias Änglar i Kanal 5. Vi fick frågan om vi kunde hjälpa till med sängar.

– Vi är väldigt glada att vi kunnat hjälpa denna familjen, säger Magnus Söderberg, vd på Viking Beds of Sweden.

Men tv-engagemanget stannar inte där. I samma kanal sänds just nu humorserien Sommaren med släkten och där syns titt som tätt en ljusblå vacker kontinentalsäng med tillhörande pikerad gavel. Ja det är så klart en säng från Viking.

Vi kommer synas mer framöver så håll ögon och öron öppna.

Sofias änglar hittar du också på d-play www.dplay.se/program/sofias-anglar

Christoffer Johansson sänker bakgavellyften för att tillsammans med Mikael Wall leverera 3 sängar till Kimberlys familj i Ludvika i senaste avsnittet av Sofias änglar.

Kimberlys sjukdom hade satt hela familjen på vänt och att få hjälp att renovera sitt välbehövliga sommarställe i Ludvika gav hela familjen en nystart. Kimberlys spontana kommentar när hon fick se sin nya säng; "Är den skön?" och efter att ha slängt sig i den "Å jävlar! OMG va skön!!!"