Är du vår nya kollega?

Vill du jobba i ett expansivt företag med rötterna djupt rotade på småländska höglandet? Just nu söker vi en redovisningsekonom, så är du pigg på nya utmaningar och att få arbeta i ett dynamiskt och spännande svenskt företag, då ska du läsa vidare.

1 / 1

Viking Beds of Sweden söker Redovisningsekonom

Viking Beds of Sweden AB, ett sängtillverkande företag i Landsbro med egen bäddmadrasstillverkning i Berga. Våra sängar har en modern design utanpå och genuint hantverk inuti. Omsättningen har de senaste 3 åren fördubblats och vi räknar med att innevarande år omsätta 200 miljoner. Vår målsättning är att dubblera denna omsättning den närmaste treårsperioden. I dagsläget är vi 77 anställda.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom hos Viking Beds erbjuds du en bred roll med stor variation på arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra samt lönehantering. I rollen ingår även bl a kravhantering, månadsavstämningar, periodiseringar, tids- och schemahantering, personaladministration, intern och extern rapportering.
Beroende på din erfarenhet och kompetens så finns möjlighet att anpassa tjänsten. Tjänsten avser 80-100%. Avdelningen består av tre personer med Ekonomichefen inräknad.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter, är noggrann och har integritet. Eftersom avdelningen/företaget är under kontinuerlig utveckling så söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö. Du har även förmågan att kommunicera på ett sätt som gör budskapet lätt att ta till sig, oavsett vem du har framför dig. Meriterande är erfarenhet av Jeeves och Visma Lön.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en organisation där tempot och utvecklingstakten är hög. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett modernt säng- och möbelföretag som präglas av stark kreativitet och eget ansvarstagande.

Kontaktperson
Du söker tjänsten genom att skicka in ansökan på adressen jobb@vikingbeds.se. För mer information vänligen kontakta Pär Fredriksson, tel 0383-523 882, under semesterperioden så går det bra att maila dina frågor till ovan mail.
Din ansökan vill vi ha senast 15 augusti.
Välkommen med din ansökan!

Tryck för att zooma. Dra för att navigera.

Spara som favorit.